About

Waar het allemaal begon

OVER MIJ

Al vanaf kleins af aan heb ik al iets met computers. Van mijn eerste hotmail-adres, tot aan mijn Visual Basic “applicatie”. Vanuit mijn communicatiestudies aan de universiteit zo gerold in de online wereld, waar ik vanaf het begin mijn plek heb gevonden.

In mijn loopbaan ben ik gestart als online communicatieadviseur en ben ik via verschillende functies in de online marketing terecht gekomen. Mijn aanleg voor techniek en mijn opgedane marketing kennis, en mijn enthousiasme zorgen er voor dat ik breed inzetbaar ben.

MIDDEN NEDERLAND

Bee Busy is een Utrechts bedrijf in hart en nieren. Sinds augustus 2017 bevinden we ons echter iets buiten deze mooie stad: Houten. Daar genieten we van iets meer (kantoor)ruimte, maar bouwen we nog steeds voort met de Utrechtse mentaliteit: nuchter & eerlijk met een knipoog naar mooi design. Door dingen niet groter, belangrijker of spannender te maken dan ze zijn, krijgen de echt belangrijke onderdelen van het maken van een website of webshop alle ruimte.

Partners

Talita Kalloe

Talita Kalloe heeft een creatief brein dat verder gaat dan alleen schrijven. Ben je op zoek naar een creatieve tekstschrijver die met beide benen in de ontwikkelingen van haar tijd staat? Neem dan eens contact op met Talita.

Naast het schrijven van artikelen, het doen van interviews, en het up-to-date houden van haar blog Soulstores.com , kan Talita ook een grote rol spelen in de totstandkoming van jouw bedrijf. Jouw idee. Ze vertaalt je gedachten naar een concreet handboek: want wie ben je, wat wil je en waarom ben jij uniek.

Alicia Schalkwijk

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat je website ook aan diverse juridische voorwaarden moet voldoen? Zo is het wettelijk verplicht om privacy voorwaarden, gebruiksvoorwaarden en een cookie verklaring op de website te plaatsen. Daarnaast moet je webshop onder meer voldoen aan de nieuwe regels van het consumentenrecht. En heb je correcte algemene voorwaarden en hanteer je deze op de juiste wijze zodat je achteraf niet voor problemen komt te staan?

Ashton Cloak Juridisch Advies adviseert je over de gewenste of noodzakelijke aanpassingen en over de risico’s die je loopt als aanpassingen achterwege blijven. Daarnaast verstrekken ze je algemene voorwaarden, privacy- en gebruiksvoorwaarden en een cookie verklaring die zij voor je op maat maken, tegen zeer scherpe tarieven.