MY PHILOSOPHY

Snel online, kwalitatief en makkelijk in gebruik: jouw ideale webshop en website.

ABOUT US

Al vanaf kleins af aan heb ik al iets met computers. Van mijn eerste hotmail-adres, tot aan mijn Visual Basic “applicatie”, ik vond het maar wat interessant. Vanuit mijn communicatiestudies aan de universiteit zo gerold in de online wereld, waar ik helemaal mijn plek had gevonden. Op dit moment doe ik alles online; ben ik constant bezig met het bijhouden van de nieuwe online ontwikkelingen en blog ik geregeld mijn bevindingen, hier en op Dutchcowgirls.

BUSY BEE

Een online junkie. Zonder het uit te kunnen leggen word ik al zenuwachtig bij de gedachte een dag of twee zonder internet te leven. Naast mijn echt-veels-te-volle-boekenkast ben ik ook bezig met een zelfstudie NIMA, leer ik Italiaans, focus ik me op beeldbewerking, blog ik voor Dutchcowgirls en leer ik fotograferen. Een bezig bijtje dus..

MIDDEN NEDERLAND

Bee Busy UtrechtBee Busy is een Utrechts bedrijf in hart en nieren. We mochten wellicht ons niet meer bevinden in Utrecht, je herkent de mentaliteit wel zeker in de nuchtere aanpak van dingen, mijn knipoog naar mooie design en mijn verstopte-maar-stiekem-aanwezige liefde voor techniek. Door dingen niet groter, belangrijker of spannender te maken dan ze zijn, krijgen de echt belangrijke onderdelen van het maken van een website of webshop alle ruimte. Alleen daar kun je tenslotte al behoorlijk busy mee zijn.

OUR TEAM

Bee Busy & Partners

Marieke_Miltenburg

Marieke Miltenburg

Ooit is Bee Busy gestart met de gedachte techniek op een begrijpelijke manier uit te kunnen leggen en leuk te maken voor iedereen. Een eigen WordPress website of webshop is hier stap 1 in. Marieke houdt van techniek en heeft als doel dit aan iedereen over te brengen (..).

Talita Kalloe

Talita heeft een creatief brein dat verder gaat dan alleen schrijven. Ze fotografeert, maakt video’s en organiseert geregeld brainstormsessies met Bee Busy om nieuwe ondernemingen te helpen hun concept te vormen. Ben je op zoek naar een creatieve tekstschrijver die met beide benen in de ontwikkelingen van haar tijd staat? Zeg maar tekst. Zeg maar anders. Zeg Maar Jij. hallo@zegmaarjij.com. 

Alicia Schalkwijk

Je hebt je website laten bouwen en deze ziet er uitstekend uit. Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat je website ook aan diverse juridische voorwaarden moet voldoen? Zo is het wettelijk verplicht om privacy voorwaarden, gebruiksvoorwaarden en een cookieverklaring op de website te plaatsen. Daarnaast moet je webshop onder meer voldoen aan de nieuwe regels van het consumentenrecht. En heb je correcte algemene voorwaarden en hanteer je deze op de juiste wijze zodat je achteraf niet voor problemen komt te staan? Ashton Cloak Juridisch Advies adviseert je over de gewenste of noodzakelijke aanpassingen en over de risico’s die je loopt als aanpassingen achterwege blijven. Daarnaast verstrekken wij je algemene voorwaarden, privacy- en gebruiksvoorwaarden en een cookieverklaring die wij voor je op maat maken, tegen zeer scherpe tarieven.