LoveYourAllergies

LoveYourAllergies

Wij zijn Miriam en Marieke, twee vriendinnen die al bij elkaar in de wieg lagen toen Miriam een week en Marieke vijf weken oud was. We woonden tot ons 17e 1 minuut lopen van elkaar vandaan en zagen elkaar, met de uren van de nacht meegerekend, zo’n 75% van de dag. Van het samen stemmen op Jamai van Idols, tot samen leren skeeleren – we hebben alles gedeeld. Nu tikken we heel voorzichtig de 30 aan en kijken we elkaar vragend aan wanneer onze vriendjes bijna blijer zijn elkaar te zien dan onszelf. Kortom: we zien elkaar nog steeds veel.

Omdat ik, Marieke, Miriam al ken sinds dat ze heel jong is, weet ik wat eczeem inhoud. Miriam, of Mim zoals ik haar noem, heeft al zolang ik haar ken rode, schrale plekken op haar armen, rug, en haar gezicht. Soms tot bloedend toe en soms zo erg dat ze er voor thuisbleef. De angst was er dat dierenliefhebber Mim allergisch voor de dierentuin die zij thuis hadden (ik heb het over ratten, hamsters, schilpadden, honden, katten, vogels..) maar gelukkig kwam dit niet uit de test.

Nadat Miriam haar uitslag binnenkreeg met allergenen waar ze niet tegen kon, en Marieke volgde na een paar jaar, besloten we hier wat mee te gaan doen. Want als jonge vrouw wil je niet altijd rondlopen met een gezicht vol vaseline (omdat dat het enige is wat niet brandt), maar wil je er leuk uitzien. En wij geloven dat dat kan. Want er zijn heel veel producten waar je gebruik van kunt maken, alleen zagen wij door de bomen het bos niet meer.

Vandaar: LoveYourAllergies.nl Waar je reviews zult lezen, en informatie over de onuitspreekbare stoffen waar je allergisch voor bent. Waar je links zult vinden van handige webwinkels en een plek waar jij anderen vindt die hetzelfde doormaken als jij 🙂

Category

Huisstijl, SEO / SEA, Website

Tags
cosmetica, project, reviews