Macnack Verbindt

Macnack Verbindt

Een evenement neerzetten is één ding, maar een succesvol evenement organiseren waar jouw gasten nog dagenlang over doorpraten, dat is een vak apart. Met meer dan tien jaar ervaring in events en communicatie, begrijpt Natalja Macnack niet alleen de taal van jouw doelgroep, maar ze kan hem ook spreken. Dankzij haar grote en veelzijdige netwerk, weet ze precies de juiste personen met elkaar te verbinden.

Pr- en Communicatie

Macnack Verbindt inspireert jouw gasten niet alleen tijdens het event, maar ook daarna. Door de juiste verbindingen te leggen tussen professionals die iets voor elkaar kunnen betekenen, bijvoorbeeld. En door het evenement zowel in het voor- als natraject te vertalen in een PR- en communicatietraject die de taal spreekt van jouw doelgroep.

De Website

MacNack Verbindt is Natalja, en Natalja is MacNack Verbindt. Naast dat haar logo kleurrijk is, is Natalja ook een sprankelend persoon: Natalja Macnack is goed in het verbinden van mensen. Dit lijkt eenvoudig, maar de kunst ligt in de vaardigheid om snel verbindingen te kunnen zien en deze vervolgens te vertalen naar de wensen van de opdrachtgever én de doelgroep. In haar jaren als event- en communicatieprofessional heeft Natalja veel tijd geïnvesteerd in het ontmoeten van mensen in uiteenlopende vakgebieden: van de kunst- en cultuursector tot de grote corporate bedrijven. In haar website laten we dit zien door het gebruik van kleur, moderne fotografie en korte, bondige teksten.

Category

Huisstijl, Website