SoulStores

SoulStores

Soul Stores zijn winkels die gebouwd zijn op een stijlvolle, bewuste en duurzame levensstijl. Dit zijn vaak de winkels waar de eigenaar nog achter de toonbank staat en waar je bijzondere producten tegenkomt waar met hart en ziel aan is gewerkt. En dat is precies waar wij bij Soulstores.com van houden. Want wij geloven erin dat het de verhalen zijn die een product waarde geven. En dit zijn de verhalen die wij graag vertellen.

Een Soul Store is er voor mensen die met liefde investeren in producten die op een positieve manier bijdragen aan hun manier van leven. Voor mensen die zich bewust zijn van wat ze kopen, zich willen onderscheiden van de massa, en die gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Noem het de betonnen manifestatie van een bewuste manier van leven, waar de passie en visie van gelijkgestemden samenkomen. Daarom vind je op Soul Stores niet alleen reportages van de mooiste “Soul Stores”, maar ook interviews met ontwerpers en creatieve ondernemers die bijdragen aan een bewuste, duurzame en stijlvolle levensstijl. Onze zeer gewaardeerde contributors  nemen je mee in hun wereld en geven je tips en inspiratie om jouw leven vorm te geven zoals jij dat wil.

De Website

Talita heeft een oog voor beeld, tekst en concept: duidelijk te zien op de website die zij samen met haar team heeft ontwikkeld. Bee Busy verzorgde de technische ondersteuning. Op 8 februari is zegmaarjij.com soulstores.com geworden. Bee Busy ondersteunt bij overgang tussen beide links, SEO en technische vraagstukken. Bezoekersaantallen zijn gestegen na overgang naar Soulstores, in tegenstelling tot een lager bezoekersaantal in verband met url-aanpassing.

Category

Huisstijl, Website