Online Marketing

  • Bee Busy helpt bij het verbeteren van de conversie van jouw webshop, de ¬†vindbaarheid van je website en shop, en zorgt er voor dat alles meetbaar blijft in Google Analytics.
  • Ook werken we met Paid Search als Google Adwords en Google Shopping.

Projectmanager

Droom je van je eigen website, maar heb je geen idee hoe je wilt beginnen? Of ben je al in contact met de bouwer, maar heb je het idee dat de communicatie niet heel erg soepel verloopt? Bij een leuk project als een nieuwe website, komt enig technisch inzicht om de hoek kijken.

Online Concept-ontwikkeling

Jouw (beginnende) onderneming binnen een maand op-en-top online.

Werkwijze

Het begint natuurlijk allemaal bij 1. inventariseren. Want, wat wil je eigenlijk? Welke wensen heb je? Hoe wil je je website gaan gebruiken? Wat staat centraal? Je diensten? Samen bespreken we je bedrijf, kijken we naar je huidige communicatiemiddelen (je brochure en website) en bekijken we andere websites. Na de inventarisatie maak ik een adviesschets: waar moeten we wat plaatsen? Waar zetten we de producten en diensten bijvoorbeeld neer? En je blogs?

Wanneer we het allebei eens zijn over de adviesschets, zoeken we naar een geschikt 2. WordPress thema. Deze vul ik vervolgens in op basis van jouw wensen. WordPress thema’s zijn heel breed aanpasbaar, en kun je eigenlijk in zijn geheel naar eigen wens aanpassen. Erg fijn dus! Ik geef je advies in thema’s, maar je bent natuurlijk geheel vrij het thema te kiezen wat jij wilt.

En dan.. vullen en gaan! Ik geef aan welke teksten nodig zijn voor je website en jij levert ze aan. Bee Busy werkt actief samen met Talita Kalloe van tekstbureau Zeg Maar Jij om je teksten zo goed en rendabel mogelijk te maken. Ik help je naderhand natuurlijk met het het schrijven voor zoekmachines en pas je teksten hierop aan. Tijdens deze fase zorg ik ook voor de technische aanpassingen die nodig zijn, en de koppeling met Google Analytics, zodat je kunt zien hoe succesvol je nieuwe WordPress website is.

De laatste stap? Je begeleiden in het livegaan van de website, en een training voor het gebruik van WordPress. Bee Busy biedt ook een jaarlijkse service aan, waarmee je door het hele jaar heen niet hoeft te denken aan updates. Lekker makkelijk dus!